O schimbare mica , un viitor mai bun

Hello all, 


Suntem cu toti constienti ca trebuie sa avem grija de mediul inconjurator si fiecare actiune(indiferent cat de mica este)pe care noi o facem in acest sens ajuta foarte mult.

Recunosc ca nu reusesc sa le fac pe toate insa atat cat pot reciclez prin:

  • impartirea selectiva a gunoiului, 
  • reutilizarea pungilor la cumparaturi 
  • predarea uleiului folosit in centre specializate.

Pe langa asta incerc sa gasesc mereu produse pe care le pot utiliza in viata de zi cu zi,care au ambalaje ce pot fi reciclate sau sunt facute din astfel de materiale si de asemenea ingredientele sa fie si ele cat mai curate.

Toate aceste caracteristici le regasiti in noua gama de la Henkel , ProNature. In aceasta gama gasiti tot ceea ce aveti nevoie pentru curatenia casei si indeplinesc toate nevoile, mai exact :

  • detergent de vase PUR
  • detergent vase pentru masina de spalat vase SOMAT gel
  • detergent vase pentru masina de spalat vase SOMAT capsule
  • gel WC lichid BREF
  • solutie de spalat geamuri CLIN
  • rezerva de solutie de spalat geamuri BREF
  • odorizan WC BREF

Aceste produse contin ingrediente in procentaj de 95% ce provin din surse naturale si ambalajele sunt obtinute din materiale reciclate si sunt reciclabile.
Daca va ganditi ca nu functioneaza  la fel de bine ca si produsele traditionale, va spun ca rezultatele sunt la fel de bune. 


Din produsele enumerate mai sus preferatele mele sunt  detergentul de vase PUR si solutia de curatat geamuri CLIN.

Detergentul de vase PUR are un miros placut , o consistenta destul de ok si spala foarte bine vasele. Ceea ce este foarte important de mentionat este faptul ca indeparteaza foarte bine grasimea,
fara prea mult efort si nici nu ai nevoie de o cantitate foarte mare pentru a spala mai multe vase. Aplicat pe burete, detergentul face multa spuma si degreseaza foarte bine. In completarea a ceea ce am redactat mai sus, recipientul este 100 % din plastic reciclat si 95 % din ingrediente sunt obtinute din surse naturale. 
Solutia de curatat geamuri CLIN este foarte usor de aplicat si cu cateva aplicari acopera tot geamul oferindu-ti posibilitatea sa-l cureti foarte bine. Nu lasa urme, geamurile lucesc si mirosul ramas este unul placut. Acest produs are si rezerva, astfel nu este necesar sa recumperi o noua sticla. Recipientul este 100% din plastic reciclabil si  
94 % din continut este obtinut avand la baza o  formula pe baza de ingrediente provenite din surse naturale. Mai mult decat atat in cazul rezervelor  componenta lor are cu 91 % mai putin plastic .




Voi ati folosit aceste produse ? 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.