Noul meu ritual de ingrijire pentru un par mai sanatos

Hello all, 

                 Cei de la Buzz Store impreuna cu Avon, mi-au trimis spre testare noua gama de ingrijire a parulului din gama Advance Tehniques Reconstruction plus serul regenerator cu uleiuri de cocos si argan. 
                  Produsele sunt ok si dupa doua saptamani de utilizare parul meu se simte mai puternic si are un aspect mai sanatos.  Fiecare produs  din gama de par Advance Tehniques Reconstruction are la baza tehnologia PROFIBERPLEX si keratina lichida ce ajuta la reconstrutia si netezirea firulul de par. Mai mult decat atat, produsele din aceasta gama contin uleiuri si D-Pantenol ce ofera protectie impotriva deteriorarii precum si hidratarea parului.




                  Primul pas pentru a repara parul deteriorat il reprezinta utilizarea samponului.Inainte de a-l folosi pieptanati parul pentru a evita agresarea acestuia in timpul spalarii. Folositi o cantitate mica, nu faceti exces, deoarece produsul este foarte spornic si face multa spuma.Are rol hranitor si de asemenea ii ofera un aspect sanatos, lucru pe care l-am observat inca de la prima utilizare. Facand comparatie cu alte sampoane, dupa clatire, parul nu este aspru, din contra este fin. 

                 Pasul 2 :aplicam balsamul, care face echipa cu samponul si vine in completarea acestuia amplificand beneficile. Mai mult decat atat ajuta la prevenirea caderii parului si face descurcare mai usoara. Pentru a evita ingrasarea parului, aplicam produsul pe varfuri, pe parul ud.

Pasul 3: dupa ce clatim bine parul de balsam, aplicam serul reparator intr-o cantitate mica pe toata suprafata parului.


Rezultatul este unul foarte placul, parul este mai lucios , mai fin si mai puternic. Mai jos regasiti  o poza cu parul meu proaspat spalat. 



Produsele sunt foarte ok si chiar ajuta parul, folosite toate trei, alcatuiesc un adevarat ritual de ingrijire al parului pe care il recomand cu drag.  

Va doresc o noapte frumoasa , dragele mele! 

         
    


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.