Denta Life o varianta mai sanatoasa pentru dintii cainelui tau

Hello all, 

Cred ca multi dintre voi aveti animalute de companie si va doriti sa le oferiti tot confortul din lume si de asemenea va doriti sa fie si sanatosi. Cand ne referim la sanatate, ne gandim si la igiena orala  a acestora. Eu am un caine, si imi doresc ca dintii acestuia sa fie sanatosi si curati. 
Acum o luna de zile am primit de la Buzz Store si Purina, noile recompense Denta Life ce sunt special create pentru a curata dintii din zonele greu accesibile.Produsul are o forma crestata si orificii bine definite ce cresc eficenta de actiune si asigura o curatare optima .




Ce imi place foarte mult la acest produs este faptul ca  nu contine arome si coloranti artificiali si contine numai ingrediente nutritive(grau porumb) si vitaminele A, D, E si calciu pentru dinti puternici.. Pe langa asta mai are foarte  multe caracteristici ce  il ajuta pe cainele vostru sa aiba o dantura perfecta : 

  • reduce tartrul si ajuta la diminuarea acumularii placii
  • are o textura poroasa ce devine gumoasa in momentul in care acesta este mestecat de caine astfel gingiile sunt masate si dintii sunt curatati perfect in zone in care este greu de ajuns;
  • ofera o actiune de curatare naturala mecanica pentru a pastra dintii curati; 
  • continut scazut de grasimi;
Prima oara cand i-am adus batoanele lui Cookie a fost tare incatat si nu mai avea stare, le-a mirosit pe toate partile si a trecut la degustare .




 I-au placut inca de la prima muscatura si ce este mai important este faptul ca  le-a mancat usurel . El in mod normal este atat de smucit incat inghite orice fel de mancare ii dai.  Doza recomandata este de un baton pe zi si va pot spune ca de cand ii dau aceste batoane ( aproximativ 1 luna ), dintisorii lui sunt mai curati si respiratia sa este una placuta.



Produsele sunt disponibile in 3 variante in functie numarul de kg ale cainelui dumneavoastra si au un pret foarte accesibil .  Se pot gasi atat pe emag.ro cat si pe pet shop-urile online. Le recomand cu ingredere si astept poze si zambetul blanosilor vostri dupa ce au savurat recompensele Denta Life.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.