Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.

Hello all,
Tinand cont ca trecem printr-o perioada grea si este indicat sa stam in casa cat mai mult pentru a reduce riscul infectarii cu Covid, ca sa nu ne plictisim avem nevoie de idei pentru a petrece timpul liber. Eu o sa va las cateva idei mai jos si daca doriti puteti veni si voi cu o completare.
1. Citeste o carte.
Sunt atatea genuri de carti din care poti alege incat sunt sigura ca o sa gasesti si tu una. In functie de ce preferinte ai, fiecare carte in parte,  combinata cu imaginatia ta, te poate duce in noi lumi. 

2. Rezolva un puzzle.
Da, un puzzle este perfect atunci cand vrei sa-ti eliberezi mintea de problemele pe care le-ai avut pe parcursul zilei, pentru ca incerci sa te focusezi numai pe el pentru a-l rezolva. Mie recent mi-a venit aceasta idee gandindu-ma la copilarie cand eram atat de incantata sa rezolv puzzle-uri pe banda rulanta. Preturile variaza la Jumbo intre 25-100 de ron in functie de  complexitate, numar de piese.  
 
3. Incearca sa-ti imbunatatesti un skill.
Iti doresti mult sa inveti lucruri noi, profita de timpul tau liber si hai la treaba! Daca e un lucru care iti face placere sa-l inveti, cu siguranta va fi o experienta placuta. Eu in acest moment incerc sa-mi imbunatatesc excel-ul si sa invat sa folosesc cat mai bine photoshop-ul si lighroom-ul.
4.Canta si danseaza.
Nu mai putem sa mergem la petreceri, insa putem sa ne distram si acasa. O sa-mi spuneti ca nu este acelasi lucru si asa este, insa daca combinati o munca casnica cu cantatul si dansatul o sa aveti o activitate 2 in 1. 
5. Joaca-te un joc de societate.
De la jocuri de strategie pana la jocuri haioase, gama este foarte variata si va asteapta. Jucand un joc de societate te relaxezi, comunici mai mult cu familia ta iti pui  mintea la contributie si te distress.
6. Uita-te la un serial sau asculta un podcast.
Sunt sigura ca multi dintre voi fac deja acest lucru si ne mananca mult timp liber. Sunt de parere ca trebuie sa echilibram putin si sa incercam sa nu mai facem binge watching si sa incercam sa mentionem un echilibru .
In ultima perioda eu sunt mega fan podcast-uri si o sa va recomand intr-o viitoare postare mai multe variante. Ce este foarte misto la podcasturi este faptul  ca mereu asculti ceva nou, te distrezi si inveti lucruri interesante.
Voi ce faceti cand stati acasa ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate