Parfumul care iti stimuleaza simturile.

Hello all, 


Nu stiu ce parere aveti voi despre parfumuri, insa eu consider ca nu este un simplu produs pe care il cumperi ca atare si il folosesti.

Parfumul iti poate transmite foarte multe stari si te poate teleporta cu gandul intr-o anumita perioada a vietii tale. Este un obiect vestimentar,  pe care trebuie sa inveti sa-l porti sau ajunge sa te poarte el pe tine. Il asortezi in functie de sezon sau in functie de starea pe care o ai. 

Pornind de la aceasta idee, cei de la Avon au creat parfumul  Attraction Game, parfum ce stimuleaza simturile olfactive iar legatura dintre tine si partenerul tau, devine si mai profunda si tentatia trece la urmatorul nivel. 

        Am testat parfumul pe o perioada de doua saptamani si m-a surprins inca de la prima utilizare. Vine ambalat intr-o cutie albastra tare simpatica si forma sticlei este un speciala. Recunosc ca dupa descriere, in prima faza nu am fost foarte incantata, pentru ca este un parfum dulce si in general prefer parfumurile mai fresh. Cand achizitionezi un parfum, iti doresti ca acesta sa se armonizeze cu piele ta si sa persiste cat mai mult timp. 
Attraction Game persista si lucru acesta m-a bucurat foarte mult. Ce imi place si mai mult la el, este faptul ca in momentul in care il aplici pe piele, mirosul este unul destul de dulce, intens si cu aroma de ciocolata, insa dupa ce trec cateva minute, aceasta se armonizeaza si ramane un miros seducator si misterios, care atrage privirile asupra ta.

Apa de parfum  are un miros fructat proaspat, cu o aroma captivanta si picanta, care se transpune in ciocolata neagra si  care persista lasand o urma de ambra si acorduri lemnoase.

Notele de varf ale acestei ape sunt : nectar de piersica, piper roz si coulis de mure, notele de mijloc sunt reprezentate de tuberoza si ciocolata neagra si notele de baza sunt boabele de tonka, ambra si note lemnoase catifelate.

Si pentru ca partenerul tau  sa se bucure si el de un parfum la fel de seducator, Avon a lansat si Apa de parfum Attraction Game pentru el.

Aceasta este alcatuita dintr-un amestec de note picante de piper și cardamon, cu note de mijloc de ciocolată neagră și acordul hipnotizant, culminând cu notele prețioase de lemn și lapte cremos. Notele de varf sunt: para, cardamonul si piper zdrobit, notele de mijloc: artemisia argintie si ciocolata neagra iar notele de baza sunt alcatuite din lemn si lapte cremos.

Impreuna cele doua parfumuri formeaza un cuplu irezistibil si le recomand din tot sufletul.

Voi ati incercat acest parfum ?



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.