Seriale si filme (Part 1)

Hello all,

Acum este cel mai potrivit moment in care puteti profita si va puteti uita la cat mai multe filme si seriale. Recunosc ca am cateva favorite si o sa povestesc pe scurt despre ele . Daca vi se par interesante merita sa le dati o sansa. Cel mai frecvent ma uit pe Netflix si pe HBO Go, Au super multe filme si seriale si sunt pe toate gusturile.

Ce puteti vizualiza pe HBO GO:

Modern Family



Modern Family (season 9) - WikipediaTrei familii moderne din California incearca sa se descurce cu copii lor, partenerul de viata si joburile lor in modul lor unic. De cele mai multe ori ajung in situatii penibile si amuzante. Serialul are 11 sezoane si este serialul meu favorit. Pe langa asta in cast-ul serialului ii veti regasi pe Sofia Vergara si pe Ed O'neill(faimosul Al Bundy). Va asigur ca daca va apucati de el o sa va uitati pana la final si o sa radeti cu lacrimi. 

Umbre

Image result for umbreUmbre este un serial romanesc care m-a suprins 100 %. Incerc de ceva timp si dau o sansa filmelor si serialelor romanesti, insa mereu raman cu un gust amar. Umbre este diferit din toate punctele de vedere si are o actiune super misto. Personajul principal al acestui serial este Relu interpretat de  Serban Pavlu. Relu este un taximetrist din Bucuresti care uneori mai "munceste" si in afara programului. Ce presupune munca lui suplimentara ? Va las pe voi sa descoperiti in serial pe parcusul celor trei sezoane. 

Ce puteti vizualiza pe Netflix:

The Crown


Image result for the crown
Un serial  despre familia regala britanica, accentul fiind mai mult pus pe viata reginei Elisabeta a II-a. Seria incepe cu preluarea tronului de catre regina la varsta de 25 de ani dupa moartea tatalui sau regele George al VI-lea. Odata cu trecerea timpului serialul ne dezvaluie intrigile din viata personala si rivalitatile politice ce vor juca un rol important in istoria Regatului Unic. Este un serial foarte bine realizat si  chiar daca nu sunteti fani ai familiei regale britanice( eu nu sunt mare fan), mai mult ca probabil o sa va placa. 

Big mouth
Big Mouth - Big Mouth (2017) - Film serial - CineMagia.ro
Daca vreti sa va amuzati si sa va aduceti aminte de adolescenta aceasta serie animata este perfecta. Cand esti adolescent, treci si prin perioada pubertatii.Insa acesti adolescenti au langa ei niste monstruleti imaginari ce-i ajuta sa treaca peste aceasta perioada si uneori le dau sfaturi ce-i pun mai mult in incurcatura. 

Doc Martin

Image result for doc martinDoctorul Martin este un doctor chirurg foarte bun care a dezvoltat o fobie pentru sange, astfel nu mai poate opera pentru o perioada de timp. Pentru a se recupera acesta hotaraste sa se mute intr-un orasel mai mic preluand functia de medic al oraselului. Fiind o persoana mai introvertita va avea o reputatie proastra printre locuitori si va avea parte de multe "aventuri". 

 Acestea sunt o parte din serialele pe care eu le-am urmarit si mi-au placut mult de tot . O sa revin si cu alte idei de seriale si astept idei si din partea voastra. 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.