Schimbarea porneste de la tine

 In zilele noastre gradul de poluare si incalzirea globala au ajuns intr-un punct in care planeta ne transmite multe semnale ingijoratoare. Trebuie sa invatam sa fim responsabili si sa  protejam mediul cat putem noi mai bine. Fiecare actiune intreprinsa de noi, indiferent cat de mica este ea, reprezinta un pas inainte pentru ocrotirea mediului. 

Un prim pas prin care si tu poti fi schimbarea este acela de a acorda mai multa atentie alimentelor pe care le alegi de pe raft.  Cei de la Naturli au plecat de de la aceasta idee de a proteja mediu si au creat produsele Naturli' care au in continutul lor ingrediente 100 % pe baza de plante. 

Este vorba de doua bauturi vegatale pe baza de plante super delicioase, mai exact băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr si băutura vegetală de soia și vanilie Naturli’ . 

Nu sunt primele bauturi vegetale pe care le incerc, insa sunt primele din gama celor de la Naturli. Gustul este unul usor catifelat si se armonizeaza perfect cand le utilizezi in crearea altor preparate .

Daca nu ati incercat pana acum o bautura vegetala va recomand sa o faceti. La fel cum utilizati laptele in diverse preparate si aceastea pot fi folosite in foarte multe retete si rezultatul este similar, poate chiar mai delicios.

Eu o sa va prezint 3  retete super usoare in care puteti include cele doua bauturi. 

Smoothie cu banane si cafea

Ingrediente : 

200 gr de banana inghetate

100 gr de lapte de ovaz Naturli

50 de gr de cafea

si multa, multa gheata.

Mod de preparare : 

Intr-un blender se mixeaza bananele inghetate impreuna cu laptele de ovaz. Dupa preparare,umplem un pahar cu gheata, turnam compozitia  otinuta din banana si lapte si peste cele doua turnam cafeaua. 

Rezultatul este unul super delicios care iti ofera un boost de energie intr-o dimineata morocanoasa.

Daca nu vreti sa puneti cafea, il puteti face doar cu banane si va pot garanta ca combinatie de banana cu vanilie si ovaz este dementiala. 


Orez cu lapte 

De o luna de zile tot pofteam la orez cu lapte si recunosc ca nu aveam dispozitia necesara sa imi fac. 

Am profitat de aceasta campanie si am zis sa incerc sa-l fac cu lapte de ovaz. Rezultatul a fost neasteptat de bun si s-a mancat foarte repede.


   Ingrediente:

O cana mica de orez

300 de ml de lapte de ovaz Naturli 

Scortisoara

Migdale

Se pune laptele la fiert impreuna cu orezul si se amesteca din cand in cand . In momentul in care ajunge la consistenta dorita asortam cu migdale si scortisoara dupa gust si ne punem pe mancat.

Dureaza undeva intre 20-25 de min prepararea , gusturile se combina perfect si orezul ies
e super cremos. Eu am folosit o bautura neindulcita pentru ca nu sunt fan dulce,insa daca doriti puteti pune zahar sau inlocuitor de zahar pentru a avea un desert mai dulce. 


Smoothie cu capsuni,banane si mure

Vrei ceva usor acrisor,dulce dar si hranitor. Smoothie-ul cu capsuni, banane si mure este ideal pentru o zi de vara calduroasa.
Ingrediente :

200 gr de banane
100 gr mix de mure si si capsuni
100 ml de lapte de de soia Naturli
 30 gr migdale

Se introduc cele 4 ingrediente in blender, se mixeaza bine, bine si in cateva secunde aveti un super smoothie cu o culoare mega adorabila . Optional il puteti decora cu mure. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inspiratie pentru cadourile de Craciun

Aliatul meu in zilele foarte agitate

Cum sa-ti petreci timpul liber cand stai in casa.